ISD
Direct advies nodig? Bel 06 23618629

Industriële Schoonmaak Diensten

Hoge druk reinigen

Droogijs reinigen

Milieu vriendelijk reinigen zonder extra afval.

ISD presenteert een revolutionair alternatief ten opzichte van traditionele reiniging methodes met betrekking tot het schoonmaken van o.a. industriŽle productie machines. Met droogijs reinigen wordt de uitvaltijd verkort omdat de tijdrovende demontage en na volgende montage overbodig zijn, aangezien de machine`s meestal online te reinigen zijn. Hierdoor wordt de effectieve productietijd verhoogd. Kortere uitvaltijd, verhoogde productiekwaliteit, reiniging zonder demontage, lagere loonkosten voor reiniging, milieuvriendelijk reinigen en de milieubelastende stoffen zijn overbodig.

Om al deze redenen is de terugverdientijd kort. Droogijsreiniging, biedt veel voordelen voor een groot aantal industrietakken, hetgeen duidelijk wordt aan de hand van het grote aantal bedrijven die al gebruik maken van dit reiniging systeem. Droogijsreiniging, is ideaal voor het verwijderen van o.a. olie, vet, koolstof, coating en bitumen, om maar even een aantal vervuilingen te noemen.

Als u reinigt met droogijs blijft er alleen uw vervuiling over, dus geen water, chemicaliŽn of reinigingsmiddelen. Dit zorgt ervoor dat het systeem erg goed te gebruiken is in industrieŽn waar een hoog niveau van hygiŽne gewenst is, zoals de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie bijvoorbeeld.


Neem contact op

Gratis intakegesprek

ISD staat voor kwaliteit en continuÔteit. Wilt u een advies op
maat of heeft u een vraag?
Wij helpen u graag.
Validatie fouten
Laden...
Bericht succesvol verzonden